уторак, 29. новембар 2011.

СРБИ НАРОД КОЈИ НЕСТАЈЕ

СРБИ НАРОД КОЈИ НЕСТАЈЕ


Када свет, а првенствено Срби, буду дали одговор на следећа питања, све ће да им буде јасно.
  1. Који народ нестаје већ еонима?
  2. Чија држава се смањује еонима?
  3. Над којим народом је извршен незапамћени геноцид у историји?
  4. Који народ се појавио изненада и нико не може да објасни одакле?
  5. Који народ је у том наводном европском препороду био најмоћнији?
  6. Који народ нема историју а има најстарије писмо на свету?
  7. Који народ вуче проклетство због издаје Божијег сина?


Ово су само нека од питања којима треба да се позабави комплетна људска, а посебно србска јавност и све утицајне личности Србије.
Када се дају одговори на ова питања доћи ће се до фантастичне истине.
Да кренемо редом.
Србски народ нестаје већ еонима и од некада најмногољуднијег народа на свету ( Херодот и други историчари су то забележили) свео се на око десет милиона.
Србска држава која се некада граничила са Кином на далеком истоку и западу и на југу са афричким племенима, смањила се на оно што се данас назива Србија, коју и даље комадају.
Над србским народом је извршен геноцид у три наврата у двадесетом веку. Неколико милиона Срба је страдало у првом рату, а за геноцид који је извршила Аустроугарска, заразивши Србе тифусом, никада нико није одговарао. У другом рату је страдало од ватиканско-усташке руке око два милиона Срба и за тај злочин нико није одговарао, као и за злочине по нацистичким логорима који су извршени над србским живљем. У трећем рату деведесетих нико није одговарао за злочине који су извршени над Србима и због протеривања Срба са вековних огњишта.
Срби су се наводно појавили као неписмени варвари на Балкан у шестом веку, а нико не уме да објасно одакле. Сви на вешт и глуп начин занемарују историјске чињенице које говоре да су Срби од пранастанка били на овим просторима а и шире.
У наводном европском препороду, у средњем веку, најмоћнија држава на Балкану и у целом свету је била царевина Србија, којом је управљао господар света – цар Душан. Након његовог убиства, отровао га је ватиканско-грчки клер, настала је измишљена творевина Јевропа и настао је измишљени народ Јевреји.
Само србски народ нема своју античку историју, а има најстарије писмо на свету – Словарицу. Комплетну србску историју су украли и расподелили између себе, измишљени народи, који су настали Душановим убиством, а након пада Смедерева. Тада су формирани Јевреји, Немци, Французи, Енглези, Италијани, Шпанци, Грци... Јевреји и Ватикан су отели србску духовну историју и божанства, а остали су отели србску световну историју.
Томе су допринели и подмитљиви, злобни и пуни таштине, сами Срби, ако могу тако да их назовем.
Јевреји су отишли толико далеко да су себе прогласили за Божији народ и да је Божији син био из њихових редова, па су заједно са Ватиканом фалсификовали комплетну Библију и Свето писмо, створивши чак три нове вере и религије : католичко-ватиканску, јеврејско. Кабалистичку и исламску.
Јевреји су наметнули свету грижу савести због измишљеног геноцида над измишљеним народом. Сервирали су свету да су они семити а да је цео свет антисемитски и да је против њих.
Која је то лаж.
Па Јевреји су добили своју државу и имају моћ и богатство.
Срби немају ништа и губе своју државу зато што су издали Србина - Божијег сина Ристу!
У ИМЕ ОЦА И МАЈКЕ И СИНА
СЛОБОДАН